Αυτοκίνητο

To “Παπί” τύπου Super Cub c125 Επιστρέφει το 2020 Ανανεωμένο

To "Παπί" τύπου Super Cub c125 Επιστρέφει το 2020 Ανανεωμένο

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2019 μεταξύ των άλλων παρουσιάστηκε και το θρυλικό “Super Cub” που είναι και κατάλληλο για τo rent a car aegina. Η 1η Έκθεση Μοτοσυκλέτας αποτέλεσε τη μεγαλύτερη διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί ποτέ στο χώρο του δικύκλου. Για πρώτη φορά, σε μία έκταση 15.000 m2 ειδικά διαμορφωμένου εκθεσιακού χώρου, όλες οι επίσημες αντιπροσωπείες εισαγωγείς δικύκλων και πλήθος εταιρειών αξεσουάρ, παρουσίασαν τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της παγκόσμιας βιομηχανίας δικύκλων και των προϊόντων που σχετίζονται με αυτόν τον χώρο.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, τον Μάρτιο του 2004 πραγματοποιήθηκε η 2η Έκθεση Μοτοσυκλέτας. Στην έκθεση συμμετείχαν και πάλι όλοι οι επίσημοι εισαγωγείς δικύκλων, με πληθώρα νέων μοντέλων, καθώς και εταιρείες αξεσουάρ και ανταλλακτικών.

Η 3η Έκθεση Μοτοσυκλέτας πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2006 και κάλυψε 18.000 m2 εκθεσιακού χώρου, μεγαλύτερη επιφάνεια από κάθε άλλη φορά. Τα εντυπωσιακά on road και off road test ride που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, πρόσφεραν συναρπαστικό θέαμα στους 46.000 επισκέπτες που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Η 4η Έκθεση Μοτοσυκλέτας διοργανώθηκε τον Απρίλιο του 2007 και πέρα από τις εντυπωσιακές παρουσίες νέων μοντέλων και τις συναρπαστικές παράλληλες εκδηλώσεις, κατέγραψε εντυπωσιακό αριθμό εισιτηρίων, αθροίζοντας πάνω από 50.000 προσελεύσεις.

Η επιτυχημένη πορεία της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας συνεχίστηκε και με την 5η διοργάνωσή της, η οποία έλαβε χώρα στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου του 2008 και υποδέχτηκε περισσότερους από 60.000 επισκέπτες. Όλα τα νέα μοντέλα του 2008 έδωσαν το παρόν, ενώ στους εξωτερικούς χώρους πραγματοποιήθηκαν test rides και αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Super Moto.

Με την ευκαιρία ο θεσμός του περιοδικού μας, το Test Ride Event, παραμένει και θα διοργανωθεί και την επόμενη χρονιά, ενώ όπως όλοι όσοι έρχονται λένε, είναι σαν μία ζωντανή έκθεση από την στιγμή που όλα τα νέα μοντέλα είναι μπροστά σου, τα ακούς και τα οδηγείς! Παράλληλα κι άλλες εκδηλώσεις, όπως οι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», θα έχουν το 2019 αναβαθμισμένο ρόλο να επιτελέσουν, από την στιγμή που δεν θα γίνει η Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Κλάδου Δικύκλου στον ΣΕΑΑ… Ας αφήσουμε μία πιθανότητα ανοικτή, μήπως γίνει τον Ιανουάριο ακριβώς το αντίθετο με πέρσι και εξαιτίας ξαφνικών γενναίων πωλήσεων να αποφασίσουν εκτάκτως να την επαναφέρουν… κι ας προετοιμαζόμαστε έτσι κι αλλιώς για το 2020, εκεί που όπως διαβάζετε στο τρέχον τεύχος με τις εξελίξεις της EICMA, η γκάμα των εταιριών θα αρχίσει να αλλάζει ριζικά, με κορύφωση το 2022 και ορίζοντα το 2025…