Αυτοκίνητο

Φίλτρα Καμπίνας Αυτοκινήτων και Φορτηγών από την Motor Filters

Φίλτρα Καμπίνας Αυτοκινήτων και Φορτηγών από την Motor Filters

Ένα από τα σημαντικότερα σημεια κάθε οχήματος είναι το κλίμα και η ατμόσφαιρα της καμπίνας επιβατών. Εδώ ο αέρα θα πρέπει να είναι καθαρός για να μπορεί ο οδηγός να έχει τις κατάλληλες συνθήκες με σκοπό την ασφάλεια και την οδηγική συμπεριφορά. Ειδική στα φίλτρα καμπίνας είναι η εταιρεία MOTOR FILTERS.

Η γκάμα των προϊόντων της συμπεριλαμβάνει φίλτρα αυτοκινήτων και λιπαντικά για αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανάκια, λεωφορεία, μηχανήματα έργων, αγροτικά, ναυτιλιακές μηχανές και την βιομηχανία.

Στην MOTOR FILTERS, δεν είμαστε απλά προμηθευτές σε φίλτρα μηχανημάτων, είμαστε οι συνεργάτες σας όταν χρειάζεστε φίλτρα ή/και λιπαντικά. Η διαδικασία αρχίζει με την επιλογή του σωστού προϊόντος για την εφαρμογή σας, την αξιόπιστη διαχείριση της παραγγελίας σας μέχρι την παράδοση της. Επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων μας (περισσότερα από 10.000 διαφορετικούς κωδικούς). Το δικό μας απόθεμα θεωρήστε το και δικό σας, χρειάζεται μόνο ένα τηλεφώνημά σας.

Η Motor Filters Co κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των μεγαλύτερων Ελληνικών εταιρειών που εισάγουν και εμπορεύονται φίλτρα παντός τύπου και λιπαντικά. Από το 1998 που ιδρύθηκε, η Motor Filters Co έχει αποκτήσει μία καλή φήμη όσο αφορά την διάθεση και την διανομή φίλτρων και λιπαντικών ποιοτικώς αναγνωρισμένων.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένα από τα πιο αναγνωρισμένα εργοστάσια κατασκευής φίλτρων για επιβατηγά, φορτηγά και βαρέως τύπου μηχανήματα.

Η εμπειρία μας και η συνεχείς προσπάθειές μας κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών έχουν αναδείξει την Motor Filters Co μία από τις αποδοτικότερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο που δραστηριοποιείται.